Jump to content
Join the POSCON Public Discord Server! ×

Voorstelrondje


Benny V

Recommended Posts

Hey daar! Mijn naam is Benny, 20 jaartjes oud, ik kom uit het altijd gezellige Rotterdam.

Sinds kleins af aan al een echte luchtvaart fanaat, veel bezig geweest met de luchtvaart, altijd vliegtuigen kijken op Schiphol, vond het geweldig! Sinds een jaartje of 12 dan ook begonnen met Flight Sims (FSX destijds) en een aantal jaar later begonnen aan de Virtuele Netwerken. 

Jaartje of 16 begon ik hier lokaal op The Hague met wat vlieglesjes en heb daar binnen 1 jaar mijn PPL mogen behalen. Ik heb daar verder nooit iets mee gedaan, maar dat was wel mijn eerste ontmoeting met het vliegen. Vanaf dat moment werd het voor mij ook duidelijk, ik wil vlieger worden.

Toen ik 17,5 was ben ik begonnen aan de opleiding via een Nederlandse Luchtvaartmaatschappij, deze duurde ongeveer 22 maanden. Ik mag dan nu ook met trots vertellen dat ik vorig jaar Mei (2021) mijn ATP-License heb mogen behalen en mijn B738 rating. Sindsdien ben ik ook werkzaam als FO binnen deze organisatie.

In mijn vrije tijd hou ik me graag nog bezig met het virtuele wereldje van vliegen en daarom ben ik naast VatSim en IVAO nu ook begonnen op het Poscon netwerk. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervaringen zijn en ik hoop op een leuke ervaring met Poscon.
 

Edited by Benny B
Link to comment
Share on other sites

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines.