Jump to content
Join the POSCON Public Discord Server! ×

About This Club

This club was created to recruit members to the POSCON Netherlands Division.
  1. What's new in this club
  2. Hey daar! Mijn naam is Benny, 20 jaartjes oud, ik kom uit het altijd gezellige Rotterdam. Sinds kleins af aan al een echte luchtvaart fanaat, veel bezig geweest met de luchtvaart, altijd vliegtuigen kijken op Schiphol, vond het geweldig! Sinds een jaartje of 12 dan ook begonnen met Flight Sims (FSX destijds) en een aantal jaar later begonnen aan de Virtuele Netwerken. Jaartje of 16 begon ik hier lokaal op The Hague met wat vlieglesjes en heb daar binnen 1 jaar mijn PPL mogen behalen. Ik heb daar verder nooit iets mee gedaan, maar dat was wel mijn eerste ontmoeting met het vliegen. Vanaf dat moment werd het voor mij ook duidelijk, ik wil vlieger worden. Toen ik 17,5 was ben ik begonnen aan de opleiding via een Nederlandse Luchtvaartmaatschappij, deze duurde ongeveer 22 maanden. Ik mag dan nu ook met trots vertellen dat ik vorig jaar Mei (2021) mijn ATP-License heb mogen behalen en mijn B738 rating. Sindsdien ben ik ook werkzaam als FO binnen deze organisatie. In mijn vrije tijd hou ik me graag nog bezig met het virtuele wereldje van vliegen en daarom ben ik naast VatSim en IVAO nu ook begonnen op het Poscon netwerk. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervaringen zijn en ik hoop op een leuke ervaring met Poscon.
  3. Even voorstellen, ben RL piloot (hobby) met de volgende ratings: CPL-IR-PBN-SEP(A) (VP, RU, T, EFIS)-Night-LPE6 Ben op zoek naar een vrijwel professioneel ATC netwerk waarbij ook velden als EHGG en EHRD bemand zijn met ATC. Is dat hier het geval?
  4. Hey onwijs leuk dat de groep aan het groeien is. Is er al een update of er meer gedaan gaat worden en zo ja wat er allemaal al klaar is? mvg Bryan V.
  5. Gewoon doen, hier is de link: https://discord.gg/EtwmNxj
  6. Hey allemaal, Mijn naam is Bryan en ben via iemand hier terecht gekomen. Tot nu toe klinken alle plannen echt geweldig. Ik ga zobizo de Beta mee doen als deze beschikbaar is. ? Wel heb ik een vraag, hoe werken de divisies hierzo? hetzelfde als IVAO en VATSIM? dus wachte op training voordat je dingen doet? of is het gewoon have fun xD gr bryan ?
  7. Hallo allemaal! Ik zag op het forum van wat andere ''clubs'' zoals men dat hier noemt dat er al wat verschillende community werken werden gedaan. Zoals de titel waarschijnlijk verklapt, lijkt mij een Discord server voor onze club ook een goed idee. Laat mij weten wat hier de ideeën over zijn.
  8. Hello and welcome to everyone interested in the Netherlands Division of POSCON! I have created this forum to explore the possibility of releasing a division for Netherlands during beta testing. The only way we will release with this division is if enough people show interest, so get all your friends to join this club and make sure that they stay active! If there is enough interest and discussion, we will devote our resources to creating the necessary infrastructure. We are going to need your help though with sector file construction and writing procedures! If you have any interest in helping us write this material, please email [email protected] Hallo en welkom bij iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse divisie van POSCON! Ik heb dit forum opgezet om de mogelijkheid te verkennen om een divisie voor Nederland vrij te geven tijdens bètatests. De enige manier om met deze divisie uit te komen is als genoeg mensen interesse tonen, dus laat al je vrienden lid worden van deze club en zorg ervoor dat ze actief blijven! Als er voldoende interesse en discussie is, zullen we onze middelen wijden aan het creëren van de noodzakelijke infrastructuur. We zullen echter uw hulp nodig hebben met het bouwen en schrijven van sectorbestanden! Als u interesse hebt om ons te helpen dit materiaal te schrijven, stuur dan een e-mail naar [email protected]
  9.  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy, and Guidelines.