mert s. Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 AKDENIZ VIRTUAL AIRLINES Akdeniz Hava Yolları, Türkiye'de 1995 yılında kısa bir süre için işletilen hava yolu şirketidir.Seferlerine Haziran 1995’de başlayan Akdeniz Hava Yolları uğradığı ekonomik problemler sonucu faaliyetini sürdüremeyerek Aralık 1995’de faaliyetini durdurmuştur. Biz de Akdeniz Virtual Airlines olarak 20 aktif pilotumuz ile Akdeniz Hava Yollarını farklı platformlarda sanal da olsa yaşatmaktayız.Kendine sürekli yeni hedefler koyan Hava Yolumuz’un Poscon gibi daha yeni ve gelişmiş sistemler ile kendini daha ileriye taşımaya çalışmaktadır. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taner E. (1011942) Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 POSCON TÜRKİYE'de Akdeniz Virtual Airlines görmek bizlere güç katacaktır. Tüm Akdeniz Virtual Airlines pilotlarının POSCON TÜRKİYE'ye katılmasını bekliyoruz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burak T. (1011944) Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Hoşgeldiniz hocam, Akdeniz Virtual Airlines'ı aramızda görmek bizleri sevindirdi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mert s. Posted May 24, 2018 Author Share Posted May 24, 2018 teşekkürler hocalarım aranızda olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furkan Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Ben Geç Kaldım Hoş Bulduk Sanal Göklerde Buluşmak Dileği İle ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest burakyavas Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Akdeniz Virtual Airlines ailesi aramıza hoşgeldiniz ileride bol bol uçuş yapmak dileğiyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
turkiye Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 On 9/14/2018 at 10:44 PM, burakyavas said: Akdeniz Virtual Airlines ailesi aramıza hoşgeldiniz ileride bol bol uçuş yapmak dileğiyle teşekkürler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caner P. Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Merhabalar ; Tanıtım videolarında oldukca heycan verici bilgiler edinim . Akdeniz Va olarak aranızda mutluluk duyuyoruz . Projeyi sabırsızlıkla bekliyoruz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts